Στα δικαστήρια ξανά η υπόθεση της Στέλλας από την Κρήτη -Στο εδώλιο ο βασικός κατηγορούμενος - iefimerida.gr

Στα δικαστήρια ξανά η υπόθεση της Στέλλας από την Κρήτη -Στο εδώλιο ο βασικός κατηγορούμενος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Ρεθύμνου θα βρεθεί ο ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων της υπόθεσης του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη.

Ο θάνατος της 16χρονης, το Μ. Σάββατο του 2011 από δηλητηρίαση εξαιτίας υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, είχε συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

Ο 21χρονος, πλέον, κατηγορείται πως το βράδυ της Μ. Παρασκευής έδωσε στην 16χρονη κοπέλα να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με σκοπό να την εκμεταλλευτεί. Ο κατηγορούμενος τότε ήταν στην ηλικία των 17, γι αυτό και δικάζεται σε Δικαστήριο Ανηλίκων. Στην ακροαματική διαδικασία θα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα, καθώς υπάρχουν φόβοι αντεκδίκησης.

Οι κατηγορίες για τον νεαρό αφορούν θανατηφόρα έκθεση και βιασμό κατά συναυτουργία.

Να θυμίσουμε, πως για την υπόθεση της Στέλλας Ακουμιανάκη έχουν κριθεί ένοχοι τόσο φίλος του 21χρονου, που θεωρείτο και αυτός βασικός κατηγορουμενος όσο και οι δυο ιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ