Τι συμβαίνει με τις απαγωγές από εξωγήινους; - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει με τις απαγωγές από εξωγήινους;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Bryce Zabel, πρώην πρόεδρος της επιτροπής των βραβείων ΕΜΜΥ, σκοπεύει να γυρίσει ταινία με θέμα την πιο διάσημη ιστορία απαγωγής από εξωγήινους, αυτή του Barney και της Betty Hill στις ΗΠΑ.

Η ταινία θα βασιστεί στο βιβλίο «Captured! The Betty and Barney Hill UFO Experience» των Stanton Friedman και Kathleen Marden με αφορμή και την συμπλήρωση 50 χρόνων από το περίεργο περιστατικό που βίωσε το ζευγάρι.
Όπως αναφέρει η Huffington Post, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου του 1961 όταν το ζευγάρι κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο Route 3 στα Λευκά Όρη με προορισμό το σπίτι τους στο Portsmouth, όταν είδαν ένα τεράστιο φωτεινό κυκλικό αντικείμενο να τους ακολουθεί στον ουρανό και ακαριαία έκανε πτώση και πλησίασε το αυτοκίνητο του ζευγαριού.

Το ζευγάρι τρόμαξε πολύ ειδικά όταν ο Barney είδε με τα κυάλια του «πολλά ανθρωποειδή να στέκονται στα παράθυρα του περίεργου αεροσκάφους» και επιτάχυναν. Όμως αμέσως μετά συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονταν 35 μίλια πιο μακριά από το σημείο που είδαν το αεροσκάφος και δεν μπορούσαν να θυμηθούν τί είχε συμβεί τις τελευταίες δύο ώρες.
Η ιστορία τους κίνησε την περιέργεια ενός διάσημου ψυχιάτρου, του Dr. Benjamin Simon, ο οποίος με τη χρήση της μεθόδου της ύπνωσης και με μια σειρά από συνεδρίες προσπάθησε να «ξεκλειδώσει» τις μνήμες του ζευγαριού.
Σύμφωνα με τα πορίσματα του Dr Simon το ζευγάρι περιέγραφε κατά την διάρκεια της ύπνωσης με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως οι εξωγήινοι τους έκαναν ιατρικά πειράματα.
Το εντυπωσιακό με την ιστορία των Hills, οι οποίοι πλέον δεν ζουν, είναι ότι πήρε μεγάλη δημοσιότητα και δεν αμφισβητήθηκε από πολλούς, καθώς οι συμπολίτες τους δήλωναν ότι πρόκειται για ένα απολύτως αξιόπιστο, έντιμο και ηθικό ζευγάρι που πρόσφερε πολλά στην κοινωνία του New Hampshire καθώς η Betty εργάζονταν ως κοινωνική λειτουργός ενώ ο Barney ήταν σύμβουλος του πολιτειακού κυβερνήτη σε θέματα δικαιωμάτων του πολίτη.
Παράλληλα η ιστορία τους συνέχεια έρχονταν ξανά και ξανά στο προσκήνιο καθώς νέα στοιχεία προέκυπταν. Αυτό συνέβη και με τον περίφημο «αστροχάρτη» . Η Betty η οποία ισχυρίζονταν ότι είχε επικοινωνήσει με τον «αρχηγό» των εξωγήινων με τηλεπάθεια, ενώ βνρίσκονταν σε ΄υπνωση σχεδίασε το 1964 έναν αστροχάρτη, και χρόνια μετά αστρονόμοι- μελετητές ισχυρίστηκαν ότι βρήκαν αντιστοιχίες ανάμεσα στο χάρτη και το σύστημα δύο δίδυμων αστέρων το Zeta Reticuli, το οποίο απέχει μόνο 39, 3 έτη φωτός από τη γή και είναι πολύ γηραιότερο από το πλανητικό μας σύστημα.
Ωστόσο οι σκεπτικιστές πάντα αμφισβητούν όλα όσα έχει κατά καιρούς πει το ζευγάρι, αλά και τα πορίσματα των ερευνητών που βασίστηκαν σε αυτά.
Δείτε και δύο videos σχετικά με την περίεργη ιστορία του ζευγαριού

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ