Πνίγηκε ο μικρότερος γιος του Γιανουκόβιτς -Το ΙΧ του έπεσε στη λίμνη Βαϊκάλη

Ο μικρότερος γιος του αποπεμφθέντος προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς πνίγηκε όταν το μίνι βαν που οδηγούσε έπεσε στην παγωμένη λίμνη Βαϊκάλη της Σιβηρίας.

Την ανακοίνωση έκανε συνεργάτης του Ουκρανού υπουργού Εσωτερικών Αρσέν Αβάκοφ σύμφωνα με τον οποίο ο 33χρονος επίσης Βίκτορ, δεν πρόλαβε να λύσει τη ζώνη ασφαλείας του εγκαίρως ώστε να απεγκλωβιστεί. Το όχημα του καρφώθηκε στον πάγο και στη συνέχεια πήρε κλίση από την πλευρά του οδηγού. Πέντε συνεπιβάτες του κατάφεραν και βγήκαν ζωντανοί και «οι τέσσερις από αυτούς δεν έβρεξαν ούτε τα πόδια τους», ανέφερε ο συνεργάτης του υπουργού σε ανάρτηση στο Facebook.

Οι αρχές της Ρωσίας δεν επιβεβαίωσαν πάντως άμεσα τον θάνατο του 33χρονου. «Δεν έχω καμία πληροφορία για το ζήτημα. Δεν μπορώ ούτε να το επιβεβαιώσω, ούτε να το διαψεύσω», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο 33χρονος Βίκτορ, ήταν λάτρης των αγωνιστικών αυτοκινήτων και επικεφαλής της Ουκρανικής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου όταν ο πατέρας του βρισκόταν στην εξουσία και πριν αναγκαστεί να φύγει λόγω της φιλορωσικής πολιτικής που ακολουθούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίκτορ Γιανουκόβιτς γιος πνιγμός

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ