Εξαγριωμένοι οπαδοί στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ - Επιτέθηκαν στον Μπέιλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξαγριωμένοι οπαδοί στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ - Επιτέθηκαν στον Μπέιλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οργή των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης ένιωσαν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου όταν επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Μερικοί εξ'αυτών μάλιστα προσπάθησαν να χτυπήσουν την Bentley του Γκάρεθ Μπέιλ, επειδή ο Ουαλός δεν σταμάτησε να τους μιλήσεις.

Συμβαίνουν και στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, όχι μόνο στην Ελλάδα. Οπαδοί της Ρεάλ, περίμεναν μέχρι αργά τη νύχτα έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν σταμάτησε, επιταχύνοντας μάλιστα κάτι που τους εκνεύρισε και προσπάθησαν να χτυπήσουν το πανάκριβο αυτοκίνητό του. Ο Χεσέ, σταμάτησε και αφού προσπάθησε να τους ηρεμήσει αποχώρησε εκνευρισμένος ενώ αυτός που ανέλαβε να παίξει το ρόλο του πυροσβέστη ήταν ο Σέρχιο Ράμος. Ο εκ των παλιών άσων της Ρεάλ, τόνισε στη μικρή συνομιλία που είχε με τους οπαδούς ότι με αυτό τον τρόπο δεν βοηθούν το σύλλογο αλλά και τους ίδιους τους παίκτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ οπαδοί Γκάρεθ Μπέιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ