Αυτό είναι το προπονητικό κέντρο της Εθνικής στην Αυστρία - Ξεκινά η προετοιμασία για τον «τελικό» με τους Ούγγρους - iefimerida.gr

Αυτό είναι το προπονητικό κέντρο της Εθνικής στην Αυστρία - Ξεκινά η προετοιμασία για τον «τελικό» με τους Ούγγρους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν για πέντε ολόκληρες μέρες θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει στους Έλληνες διεθνείς τις σκέψεις του για το παιχνίδι με την Ουγγαρία στα προκριματικά του EURO 2016, δουλεύοντας υπό άριστες συνθήκες. Νέο πρόσωπο στην αποστολή, στην οποία θα ενσωματωθεί σήμερα θα είναι ο Λουκάς Βύντρα.

Η Εθνική ομάδα έφτασε αεροπορικώς στην Αυστρία και από εκεί ξεκίνησε οδικώς για το Λίντσμπεργκ. Μια περιοχή, η οποία βρίσκεται στα νότια της χώρας και είναι μια από τις 8 καλύτερες σε παροχές προς επαγγελματικές ομάδες. Η τελευταία άλλωστε που προτίμησε το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο και ξενοδοχείο για τη διαμονή της ήταν η Φενέρμπαχτσε ενώ το ίδιο είχε κάνει το περασμένο καλοκαίρι και η Έβερτον. Στους ίδιους χώρους στο παρελθόν έχουν πραγματοποιήσει την προετοιμασία τους η Σάλτσμπουργκ και η Κρίλια από τη Ρωσία.

Αυτό είναι το προπονητικό κέντρο της Εθνικής στην Αυστρία - Ξεκινά η προετοιμασία για τον «τελικό» με τους Ούγγρους | iefimerida.gr 0

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό προπονητικό κέντρο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο οποίο ο Μαρκαριάν θα έχει όλη την ηρεμία που απαιτεί η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το ματς «τελικό» με τους Ούγγρους. Στο ξενοδοχείο υπάρχει ξεχωριστή αίθουσα συσκέψεων για την ομάδα, ένας ολόκληρος όροφος με γυμναστήριο, σάουνα, πισίνες θερμού-κρύου νερού και φυσικά η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την παρουσίαση βίντεο προς τους παίκτες.

Σε μικρή απόσταση (1,3 χλμ) στην πόλη της Νόισταντ βρίσκεται το προπονητικό κέντρο Bad Erlach, στο οποίο όπως είπε και ο Μαρκαριάν κατά την αναχώρηση της ομάδας θα δουλεύει την τακτική, την οποία θέλει να ακολουθήσει η ομάδα. Πρόκειται για ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα διαστάσεων 103,5 x 65 δίπλα στο οποίο υπάρχουν και δύο μικρότερα βοηθητικά γήπεδα. Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:30.

Αυτό είναι το προπονητικό κέντρο της Εθνικής στην Αυστρία - Ξεκινά η προετοιμασία για τον «τελικό» με τους Ούγγρους | iefimerida.gr 1

Εν τω μεταξύ το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε ο Σιόβας στην τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, ανάγκασε τον Σέρχιο Μαρκαριάν να καλέσει εκτάκτως στην αποστολή τον Λουκά Βύντρα. Δεν αποκλείεται, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο παίκτης των ερυθρόλευκων, τη θέση του να πάρει ο παίκτης της Λεβάντε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ