Αγρια κόντρα Μουρούτη-Κατρούγκαλου στο Τwitter για τον Προκόπη Παυλόπουλο - iefimerida.gr

Αγρια κόντρα Μουρούτη-Κατρούγκαλου στο Τwitter για τον Προκόπη Παυλόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ήταν η αιτία για να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στον Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Γιώργο Μουρούτη.

Η αποστροφή του κ. Κατρούγκαλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι «ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και διατηρούσε δικηγορικό γραφείο όταν ανέλαβε ακριβώς το δικό μου υπουργείο», ήταν η αφορμή.

Αμεσα αντέδρασε μέσω Τwitter ο Γιώργος Μουρούτης, γράφοντας: «Είναι πολύ επικίνδυνο το παιχνίδι του @gkatr (Γιώργου Κατρούγκαλου) με τους θεσμούς. Για να απεγκλωβιστεί έμπλεξε και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που τον άδειασε!».

Στον κ. Μουρούτη απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος, γράφοντας: «Σέβομαι απολύτως το θεσμό και στον υπερθετικό βαθμό το σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν παίζω εγώ παιχνίδια, άλλοι κ' βρώμικα».

Ωστόσο, ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά ανταπάντησε με ειρωνικό τρόπο:

«@gkatr προφανώς κάποιος άλλος, συνονόματός σας, αναφέρθηκε στο νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Συγγνώμη, νόμιζα ότι είστε εσείς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ