Super League: Φουντώνει η μάχη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος - iefimerida.gr

Super League: Φουντώνει η μάχη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τίτλος έχει κριθεί στο πρωτάθλημα της Super League όμως υπάρχουν ακόμα ανοιχτά τρία μέτωπα. Αυτό της εισόδου στα πλέι-οφ, αυτό της παραμονής στην κατηγορία και αυτό του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πέρυσι το νήμα έκοψε πρώτος Σολάρι, επίτευγμα ιδιαίτερα σημαντικό αφού αγωνιζόταν σε ομάδα της επαρχίας, η οποία δεν έκανε πρωταθλητισμό. Φέτος πάει να συμβεί ξανά το ίδιο. Αν ο Μπαράλες παραμείνει στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ μέχρι τέλους, τότε θα έχει συμβεί για πρώτη φορά στα χρονικά του επαγγελματικού πρωταθλήματος, δύο συνεχόμενες χρονιές να προκύψει πρώτος σκόρερ από ομάδα της επαρχίας.

Ο πίνακας των σκόρερ

1.Μπαράλες 14 Γκολ
2.Μήτρογλου 13 Γκολ
3. Καλτσάς 12 Γκολ
4.Τσόρι 11 Γκολ
5.Μπεργκ 11 Γκολ
6.Αθανασιάδης 11 Γκολ

Ο Ολυμπιακός έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Πανθρακικό, οπότε θεωρητικά Τσόρι Ντομίνγκεζ και Μήτρογλου έχουν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους. Για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από το πως θα κυλήσει η αποθεραπεία του μετά την υποτροπή στον τετρακέφαλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ