Γλέζος: Αν δεν υπάρξει συμφωνία να παγώσουμε τις συζητήσεις για ένα χρόνο -Δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματά τους - iefimerida.gr

Γλέζος: Αν δεν υπάρξει συμφωνία να παγώσουμε τις συζητήσεις για ένα χρόνο -Δεν έχουμε ανάγκη τα χρήματά τους

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πάγωμα» των συζητήσεων για ένα χρόνο προτείνει ο Μανώλης Γλέζος σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και εταίρων.

«Έναν χρόνο παγώνουν τα πάντα, δεν έχουμε ανάγκη λέμε εμείς από τα χρήματά σας, θα τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Έχω γράψει ειδικό βιβλίο που λέω πώς θα τα βγάλουμε πέρα. Ύστερα από έναν χρόνο ελάτε να συζητήσουμε πάλι», αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Mega.

«Αν δεν θέλουν να το δώσουν, να το επιβάλουμε εμείς. Είμαστε ανεξάρτητο κράτος, πρόσφατα ο ελληνικός λαός μας έδωσε την ψήφο. Δεν θέλουμε μνημόνια, δεν θέλουμε δάνεια», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τις διαφωνίες που είχε με την κυβέρνηση σχετικά με το «κρέας ψάρι», απάντησε πως ισχύει, ωστόσο τόνισε πως συνεχίζει να την στηρίζει. Για την πρόσφατη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό είπε πως διαπιστώθηκε που είναι οι διαφορές και θα το κρίνει η ιστορία ποιος έχει δίκιο».

Τέλος για την υπόθεση του Γιώργου Κατρούγκαλου δήλωσε πως «δεν χρειάζεται συνηγόρους, είναι ικανός να αντιμετωπίσει τα πράγματα πολύ καλά», υπογραμμίζοντας έχει «πειστεί ότι αυτά που λέει είναι αλήθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ