Κοίτα πως ξεπετάχτηκε αυτό το κορίτσι - iefimerida.gr

Κοίτα πως ξεπετάχτηκε αυτό το κορίτσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την είχαμε μάθει ως χαζοχαρούμενη teenager που έκανε τηλεοπτικές χαριτωμενιές και γλυκανάλατα τραγουδάκια, που είχαν τρελό σουξέ στην πιτσιρικαρία. Τώρα όμως που ενηλικιώθηκε αποφάσισε να παίξει με τα μεγάλα παιδιά...

Η Miley Cyrus, ή αλλιώς η Hanna Montana του Disney Channel, τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να προκαλεί πολλά σχόλια, αφού με το που έκλεισε τα 18 πέταξε από πάνω της το εφηβικό προφίλ (που ομολογουμένως πούλαγε) και προσπαθεί να μας πείσει πως είναι σεξοβόμβα (που ομολογουμένως δεν πουλάει και τόσο). Κάτι σαν την Britney Spears (επίσης καλλιτεχνικό παιδί της Disney) δηλαδή, που και αυτή μεσουρανούσε όταν οι έφηβες ταυτίζονταν με την εικόνα της και μετά τα σκάνδαλα, τις σέξι εμφανίσεις, τους γάμους και τα ξυρισμένα κεφάλια, οι teenagers της γύρισαν την πλάτη.

Βέβαια η Miley δεν περίμενε να ενηλικιωθεί για να ανακαλύψει την σέξι πλευρά της αφού και πριν καλά καλά κλείσει τα 16 φρόντιζε να διοχετεύει το internet με σέξι πόζες της που όμως συνέχιζαν να διαθέτουν μια κάποια αθωότητα.
Πάντως τώρα η Miley το τράβηξε λίγο το σκοινί, αφού εκμεταλλευόμενη τον ντόρο που ξέσπασε με τις γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, φρόντισε να προωθήσει σε κουτσομπολίστικο site μια φωτογραφία της, όπου εμφανίζεται να είναι με τα εσώρουχά της στο κρεβάτι της και η οποία φωτογραφία μοιάζει να είναι αυθόρμητη.

Kαι την επόμενη μέρα αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο (μάλλον) για φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του video clip για το Who Owns My Heart.
Πολύ ξετσουτσούρωσε η Miley!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Disney gossip εσώρουχα φωτό Miley Cyrus videoclip photo 18χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ