Σοκ στις ΗΠΑ: 12χρονη προσπάθησε να δολοφονήσει τη μητέρα της επειδή της πήρε το iPhone [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ στις ΗΠΑ: 12χρονη προσπάθησε να δολοφονήσει τη μητέρα της επειδή της πήρε το iPhone [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει ένα περιστατικό απόπειρας δολοφονίας μιας γυναίκας στο Μπάουλντερ του Κολοράντο στις ΗΠΑ, καθώς ως επίδοξη δολοφόνος κατηγορείται η 12χρονη κόρη της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο KDVR, η 12χρονη εξοργισμένη που η μητέρα της ως τιμωρία της πήρε το iPhone της, επιχείρησε να την δολοφονήσει, ρίχνοντάς της δηλητήριο στον χυμό.

Η αστυνομία του Μπάουλντερ ανακοίνωσε πως η διπλή απόπειρα δολοφονίας σημειώθηκε ως εξής: Η 12χρονη έφτιαξε παγωμένο χυμό στη μητέρα της στο οποίο έριξε δηλητήριο. Οταν η μητέρα ήπιε το smoothie της, παρατήρησε ότι είχε μια περίεργη μυρωδιά και μετά αρρώστησε.

Στη συνέχεια, όταν συνήλθε, παρατήρησε ότι η ίδια μυρωδιά προήλθε και από το ποτήρι με το νερό το οποίο είχε στο κομοδίνο της. Και αυτό το ποτήρι το είχε φέρει η 12χρονη στη μητέρα της.

Αποτέλεσμα ήταν η κόρη της να παραδεχτεί ότι το έκανε επειδή η μητέρα της της είχε πήρε το iPhone στο πλαίσιο τιμωρίας της.

«Είναι αρκετά τρομακτικό» δήλωσε η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος του Μπάουλντερ Χάιντι Πρίνταμ, μητέρα δύο κοριτσιών κοντά στην ηλικία της 12χρονης.

Πάντως, το κορίτσι συνελήφθη και κρατείται στο Κέντρο Ανηλίκων αντιμετωπίζοντας δύο κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας πρώτου βαθμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 12χρονη δηλητήριο μητέρα iPhone δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ