Κι όμως αυτό είναι το εξώφυλλο της Bild: Στα ελληνικά με τίτλο «Καλωσήρθατε στη Γερμανία, κύριε Τσίπρα» [εικόνες] - iefimerida.gr

Κι όμως αυτό είναι το εξώφυλλο της Bild: Στα ελληνικά με τίτλο «Καλωσήρθατε στη Γερμανία, κύριε Τσίπρα» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χρώμα εξόχως ελληνικό κυκλοφορεί σήμερα, Δευτέρα, η γερμανική Bild, της οποίας το εξώφυλλο είναι και στα ελληνικά και στα γερμανικά.

Σε μια κίνηση... φιλοξενίας και «συμφιλίωσης» η γερμανική εφημερίδα κυκλοφορεί με τίτλο «Καλωσήρθατε στη Γερμανία, κύριε Τσίπρα» και υπέρτιτλο «50 λόγοι για τους οποίους οι Ελληνες μας είναι αγαπητοί».

Το εξώφυλλο «ανέβασε» πριν από λίγα λεπτά στο Twitter ο Κάι Ντικμαν, αρχισυντάκτης, της εφημερίδας, ενώ έχει αλλάξει ακόμη και το λογότυπο και η εφημερίδα λέγεται «Βιλδ».

Στη φωτογραφία, φυσικά, απεικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελαστός, ενώ, η... «Βιλδ» δεν απέφυγε και τα λάθη καθώς γράφει «Ελληνε» και όχι «Ελληνες».

Την ίδια ώρα, βέβαια, μιας και είναι όλο το πρωτοσέλιδο στα ελληνικά, οι πιο... καχύποπτοι παρατηρούν το δεύτερο θέμα που έχει η εφημερίδα και φέρει τον τίτλο «Ενα στα γρήγορα».

Βέβαια, πρόκειται απλά για ένα από τα χαρακτηριστικά σκανδαλοθηρικά άρθρα που φιλοξενεί η εφημερίδα.

Κι όμως αυτό είναι το εξώφυλλο της Bild: Στα ελληνικά με τίτλο «Καλωσήρθατε στη Γερμανία, κύριε Τσίπρα» [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bild Αλέξης Τσίπρας εξώφυλλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ