Νίκη πλέι-οφ για την Σκόντα Ξάνθη κόντρα στον Ατρόμητο [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκη πλέι-οφ για την Σκόντα Ξάνθη κόντρα στον Ατρόμητο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σκόντα Ξάνθη επικράτησε του Ατρομήτου 1-0 για την 29η αγωνιστική της Super League κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την είσοδο στην 5άδα των πλέι-οφ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησε μια ακόμη καλή εντός έδρας εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι τα βρήκε σκούρα μπροστά στην άμυνα των Περιστεριωτών, πίεσε και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών με το πολύ όμορφο γκολ του Κλέιτον. Ανέβηκε έτσι στους 46 βαθμούς και την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας πίσω της τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο στους 43 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό και να περιορίσει την αντίπαλό του όμως το εξαιρετικό γκολ του Κλέιτον τέσσερα λεπτά μετά το ξεκίνημα του 2ου μέρους άλλαξε τα δεδομένα. Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του δεύτερου 45λεπτου να επιστρέψει στο ματς και η Ξάνθη ήταν αυτή, η οποία έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσει ένα ακόμη τέρμα με τον Γκορμπούνοφ να λέει διαδοχικά «όχι» στους Κλέιτον και Καπετάνο στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκόντα Ξάνθη Ατρόμητος Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ