Αλλοι τρεις, ΟΦΗ, Γιάννενα και Αστέρας στο στόχαστρο για τα στημένα - iefimerida.gr

Αλλοι τρεις, ΟΦΗ, Γιάννενα και Αστέρας στο στόχαστρο για τα στημένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και το δράμα του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Μετά την οριστική αποβολή της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου από το πρωτάθλημα εξαιτίας της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, σήμερα ανακοινώθηκαν και νέες πειθαρχικές διώξεις από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τριών ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Πρόκειται για τον ΟΦΗ, τον Πας Γιάννενα, αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και δύο που διεκδικούν την άνοδό τους σε αυτή τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας. Το κατηγορητήριο πάντως δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος για όλους, πιθανότατα εντός της επόμενης εβδομάδας.

Το ζήτημα που προκύπτει πλέον είναι πως θα συνεχιστεί η Σούπερ Λίγκα, καθώς δύο ομάδες -Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου- αποχαιρέτησαν το πρωτάθλημα πριν καν αυτό ξεκινήσει. Σε άλλες τρεις, όπως έγινε γνωστό σήμερα, ασκήθηκε ποινική δίωξη και κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάληξη. Και τέλος σαν να μην έφταναν κατηγορούνται για εμπλοκή στο σκάνδαλο και οι δύο ομάδες που μέχρι τώρα φαντάζουν φαβορί για να ανέβουν κατηγορία. Με άλλα λόγια στη Σούπερ Λίγκα κινδυνεύουν να μείνουν 11 ομάδες και να αγωνίζονται σε ένα πρωτάθλημα παρωδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ