Κρίσιμη η κατάσταση της κόρης Χιούστον - iefimerida.gr

Κρίσιμη η κατάσταση της κόρης Χιούστον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από σχεδόν δύο μήνες σε νοσοκομείο της Τζόρτσζια, η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον μεταφέρθηκε σε ειδική κλινική αποκατάστασης.

Η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, που είχε βρεθεί αναίσθηση στην μπανιέρα του σπιτιού της, παραμένει κρίσιμη, σύμφωνα με το NBC News. Οι συγγενείς του μοναδικού παιδιού της Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν, έχουν δώσει ελάχιστες πληροφορίες για τη νοσηλεία της, την αγωγή που ακολουθεί ή τις προβλέψεις των γιατρών σχετικά με την αποκατάσταση της βλάβης που έχει υποστεί η υγεία της. Ο πατέρας της 21χρονης, τραγουδιστής και εκείνος, ήταν ο πρώτος ζήτησε προστασία της ιδιωτικής ζωής της κόρης του.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον έδινε χρόνια μάχη με τις ναρκωτικές ουσίες πριν βρεθεί νεκρή σε μια μπανιέρα ξενοδοχείου στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, στις 11 Φεβρουαρίου του 2012. Οι αρχές ανέφεραν ότι η χρήση κοκαΐνης καθώς και τα καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε συνέβαλαν στο θάνατό της σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ