Πράσινοι βουλευτές «πέταξαν έξω» από το καφενείο της Βουλής τον Μόσιαλο - iefimerida.gr

Πράσινοι βουλευτές «πέταξαν έξω» από το καφενείο της Βουλής τον Μόσιαλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτο περιστατικό σήμερα το πρωί στη Βουλή. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ «έδιωξαν» από το καφενείο του Κοινοβουλίου τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο. Η βουλευτής Τρικάλων Σούλα Μερεντίτη και ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Διαμαντίτης ζήτησαν εξηγήσεις από τον κ.Μόσιαλο για τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες και μεταξύ άλλων σχολίασε τα προνόμια των βουλευτών -«Μη μου τα λέτε εμένα αυτά,εγώ μπήκα πολύ πρόσφατα στην πολιτική το 2009»-. Οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανέβηκαν ότι αντέδρασαν και άλλοι βουλευτές, λέγεται μάλιστα πως κάποιος είπε προς τον υπουργό Επικρατείας «και το καφενείο της Βουλής προνόμιο είναι».

Ο κ. Μόσιαλος αποχώρησε και λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος με τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Αργύρη, προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ