Σε Αθήνα και Μυτιλήνη εντοπίστηκαν οι τρεις φοιτητές που είχαν αναρτήσει σε blog υβριστικά σχόλια σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη - iefimerida.gr

Σε Αθήνα και Μυτιλήνη εντοπίστηκαν οι τρεις φοιτητές που είχαν αναρτήσει σε blog υβριστικά σχόλια σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ταυτοποιήσει τους ανθρώπους που μετά την είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη ανάρτησαν σε blog υβριστικά σχόλια για τον άτυχο 20χρονο.

Πρόκειται για τρεις φοιτητές, οι οποίοι εντοπίστηκαν μέσω Διαδικτύου και έπειτα από ποινική δίωξη που άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος κατά των διαχειριστών της ιστοσελίδας μέσω της οποίας δημοσιεύθηκαν υβριστικά σχόλια για τον άτυχου φοιτητή. Σύμφωνα με το Mega, τα τρία άτομα είναι φοιτητές -δύο από την Αθήνα και ένας από τη Μυτιλήνη- ενώ τις επόμενες ώρες αναμένονται συλλήψεις.

Τα στοιχεία δόθηκαν τη νύχτα από τη Google στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τώρα ερευνάται τόσο η μεταξύ τους σχέση που θεωρείται δεδομένη, όσο και η σχέση τους με άτυχο Βαγγέλη ή με κάποιους από τους συμφοιτητές του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ