Σπουδαία πρόκριση για Νντίπρο και Μπριζ - Νέα νίκη της Βόλφσμπουργκ επί της Ίντερ [βίντεο]

Η Ντνίπρο πήρε σπουδαία πρόκριση επί του Άγιαξ παρά την ήττα της 2-1 στην παράταση στο Άμστερνταμ ενώ την ανατροπή πέτυχε και η Μπριζ νικώντας 3-1 την Μπεσίκτας μέσα στην Κωνσταντίνουπολη.

Ιντερ-Βόλφσμπουργκ 1-2

Η Βόλφσμπουργκ πήρε δίκαια την πρόκριση επί της Ίντερ σημειώνοντας μάλιστα και δεύτερη νίκη με σκορ 2-1 μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα. Οι Γερμανοί κατάφεραν να προηγηθούν με τον Καλιγκούρι στο 24ο λεπτό με την Ιντερ να ισοφαρίζει στο 71΄με πλασέ του Παλάσιο. Στα τελευταία λεπτά οι «νερατζούρι» προσπάθησαν να πιέσουν όμως στο 89΄ο Μπέντνερ τελείωσε άψογα αντεπίθεση των Γερμανών σημειώνοντας το τελικό 2-1.

Αγιαξ-Νντίπρο 2-1

Η Ντνίπρο μετά τον Ολυμπιακό απέκλεισε και τον Άγιαξ!Οι Ουκρανοί χρειάστηκαν την παράταση για να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 από τον πρώτο αγώνα, αφού το τέρμα του Μπαζόερ στο 60' έστειλε το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο. Εκεί, μίλησε η κλάση του αρχηγού της Νντίπρο. Ο Κονοπλιάνκα στο 7ο λεπτό της παράτασης σκόραρε παγώνοντας το Άμστερνταμ και έδωσε στην ομάδα του το εισιτήριο για τα προημιτελικά παρά το γεγονός ότι ο Φαν ντερ Χορν στο 117΄σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Μπεσίκτας-Μπριζ 1-3

Σπουδαία πρόκριση μπροστά σε 65.000 οπαδούς της Μπεσίκτας πήρε η Μπριζ παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Μότα στο 48ο λεπτό. Ο Ντε Σούτερ στο 61' ισοφάρισε σε 1-1 ενώ Μπόμπο με δύο τέρματα στο 80΄και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-1, δίνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης στους Βέλγους σε συνδυασμό και με το υπέρ του 2-1 στο πρώτο ματς.

Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ 2-1

Η Σεβίλλη ήταν η νικήτρια του ισπανικού εμφυλίου όπως αναμενόταν μετά και από τη νίκη της στο «Μαδριγάλ» στο πρώτο ματς απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Σ' ένα κατάμεστο «Σάντσερ Πινχουάν» ο Ιμπόρα άνοιξε το σκορ στο 69ο λεπτό με τον Ντος Σάντος να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους τέσσερα λεπτά μετά. Στο 83' ο Σουάρεθ χάρισε τη νίκη στη Σεβίλλη διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Τορίνο-Ζενίτ 1-0

Η Ζενίτ υπερασπίστηκε το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα και παρά την ήττα της με σκορ 1-0 από την Τορίνο, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ένα ματς όπου οι Ιταλοί ήταν πιο απειλητικοί από το πρώτο λεπτό, το γκολ ήρθε στο φινάλε με τον Γκλικ στο 90΄να σκοράρει για την «γκρανάτα» αλλά την ομάδα της Αγιας Πετρούπολης να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντνίπρο Άγιαξ Γιουρόπα Λιγκ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ