«Φαρμάκι» Γιούνκερ: Εξαρτάται από τις προθέσεις του Τσίπρα - iefimerida.gr

«Φαρμάκι» Γιούνκερ: Εξαρτάται από τις προθέσεις του Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προειδοποιητικές βολές έριξε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αναφορικά με τα ενδεχόμενα αποτέλεσματα της επταμερούς συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τους εταίρους.

Κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ντόναλντ Τουσκ για τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της Συνόδου Κορυφής, οι δύο αξιωματούχοι ερωτήθηκαν ελάχιστα για την επταμερή συνάντηση.

Χαρακτηριστικά, μόνο ο Ντόναλντ Τουσκ, στο τέλος της συνέντευξης αναφέρθηκε στο ραντεβού με τον Ελληνα πρωθυπουργό και τόνισε ότι «Θα έχει ενδιαφέρον αυτή η συνάντηση. Βασικό ζήτημα δεν είναι τα αποτελέσματα αλλά οι προθέσεις».

«Από τη στιγμή που το ραντεβού έγινε με πρωτοβουλία του κ. Τσίπρα περιμένουμε να μάθουμε τις προθέσεις» είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, παρενέβη ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος ανέφερε με ύφος δηκτικό «Εξαρτάται από τις προθέσεις του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ