Επίσημη πρεμιέρα για «Amore Mio» [εικόνες] - iefimerida.gr

Επίσημη πρεμιέρα για «Amore Mio» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αρκετές παρουσίες από τον καλλιτεχνικό, αλλά και αθλητικό χώρο του βόλεϊ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Amore Mio» του Χρήστου Δήμα, που αποτελεί την 125η συμπαραγωγή της Nova. Τέσσερις ερωτικές και απόλυτα πιπεράτες ιστορίες συνθέτουν ένα συναρπαστικό, μοντέρνο, κινηματογραφικό παζλ σε μια θεότρελη κωμωδία καταστάσεων, που κάνει κινηματογραφική πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου, σε διανομή ODEΟΝ.

Από 19 Μαρτίου, στις κινηματογραφικές αίθουσες η 125η συμπαραγωγή της Nova.

Ένας παντρεμένος προπονητής βόλεϊ μπαίνει στον πειρασμό να βάλει τέλος στην σεξουαλική του αποχή ενδίδοντας στην ερωτική επίθεση της καλύτερής του παίκτριας, μια απατημένη σύζυγος μαθαίνει να ζει (και να ερωτεύεται) από την αρχή, ένας πλεϊμπόι θα βρει τον δάσκαλό του στην φαινομενικά απόμακρη γειτόνισσά του, ενώ δύο φίλοι θα ερωτευτούν την ίδια γυναίκα και θα βάλουν τα δυνατά τους για να την κερδίσουν… Στην ταινία «Amore Miο» ο έρωτας δεν είναι απλή υπόθεση, όπως δηλαδή και στη ζωή.

Σε αυτή την απρόβλεπτη κωμωδία, πρωταγωνιστούν οι Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ναταλία Τσαλίκη, Μυρτώ Αλικάκη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Τάκης Σπυριδάκης, Πάνος Μουζουράκης, Αθηνά Οικονομάκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Ιωάννα Πηλιχού, Ελίνα Μάλαμα, Αλέξανδρος Γιάννου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Γιώργος Χρανιώτης. Τη μουσική της ταινίας «Amore Mio» υπογράφει ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος ερμηνεύει και το ομώνυμο κομμάτι.

«Η νέα ταινία του Χρήστου Δήμα, είναι μία εξαιρετική κωμωδία καταστάσεων και έχει την ιδιαιτερότητα ότι ενώνει το σινεμά και τον αθλητισμό, δηλαδή τις δύο μεγάλες αγάπες της Nova, με ένα πολύ φρέσκο, μοντέρνο και αισιόδοξο τρόπο», δήλωσε η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Ανώτερη Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου της Forthnet στην δημοσιογράφο της Nova Τζούλια Κοφίτσα, για να συμπληρώσει ότι «με την ταινία Amore Mio συμπληρώνουμε τη συμμετοχή μας ως Nova σε 125 συμπαραγωγές και συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και κέφι να στηρίζουμε έμπρακτα το ελληνικό σινεμά».

Σημειώνεται ότι την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας παρακολούθησαν και 70 συνδρομητές Forthnet ή Nova, οι οποίοι κέρδισαν διπλές προσκλήσεις σε σχετικό διαγωνισμό του προγράμματος επιβράβευσης συνδρομητών «Forthnet - Nova Προνόμια». Η ταινία «Amore Mio» θα μεταδοθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα κανάλια Novacinema, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι.

Νova. Ζεις καλύτερα!

Επίσημη πρεμιέρα για «Amore Mio» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Επίσημη πρεμιέρα για «Amore Mio» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταινία novacinema
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ