Υπόθεση Μαντλίν: Στο αρχείο η έρευνα από την αστυνομία - iefimerida.gr

Υπόθεση Μαντλίν: Στο αρχείο η έρευνα από την αστυνομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν είχε συγκλονίσει την παγκόσμια κοινότητα το 2007, όταν και εξαφανίστηκε από το δωμάτιο ξενοδοχείου, που έμενε με την οικογένεια της στην πόλη Algarve της Πορτογαλίας.

Όταν εξαφανίστηκαν τα ίχνη της ήταν μόλις 4 ετών. Η υπόθεση από την αρχή είχε πάρει διαστάσεις απαγωγής είτε από κύκλωμα παιδόφιλων είτε για παράνομη υιοθεσία, ενώ υπήρχε και άποψη πως την είχαν πάρει οι ίδιοι της οι γονείς.

Ο πρόεδρος της Μητροπολιτικής αστυνομίας δήλωσε: «Είναι καιρός οι ντετέκτιβ να επικεντρωθούν εκ νέου για το τι πρέπει να κάνουμε για να κρατήσουμε το Λονδίνο ασφαλές. Δεν έχουμε πλέον τους πόρους για τη διεξαγωγή εξειδικευμένων ερευνών σε όλο τον κόσμο που δεν έχουν καμία σχέση με το Λονδίνο».

Οι πορτογαλικές αρχές έχουν ήδη θεωρήσει την υπόθεση άλυτη, παρόλο που οι γονείς της Μαντλίν παραμένουν πεπεισμένοι ότι η κόρη τους ζει.

Κάθε πιθανή θεωρία έχει διερευνηθεί μεταξύ των οποίων ήθελαν το 11χρονο, πλέον, κοριτσάκι, να έχει απαχθεί από παιδεραστή, να έχει δοθεί σε οικογένεια από παράνομη πώληση ή ακόμα να σκοτώθηκε μετά από αποτυχημένη διάρρηξη στο ξενοδοχείο.

Για τίποτα απ' όλα αυτά, ωστόσο, δεν έχει υπάρξει κάποια απόδειξη που να επιβεβαιώνει κάποιο από τα σενάρια.

Ο αρχιεπιθεωρητής της υπόθεσης Nikolas Wall, έχει πάρει καταθέσεις από επτά υπόπτους και τέσσερις μάρτυρες χωρίς να έχει αποκαλύψει τι ακριβώς έχει ειπωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ