Ραχήλ: Είσαι πρόβατο -Ασημακοπούλου: Ξέρεις σε ποια μιλάς; [βίντεο] - iefimerida.gr

Ραχήλ: Είσαι πρόβατο -Ασημακοπούλου: Ξέρεις σε ποια μιλάς; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής του Mega ανάμεσα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και τη συνάδελφό της της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Μακρή ανέφερε ότι διαφωνεί με την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη, ο οποίος στη Βουλή ανακοίνωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά διαφωνεί με την τακτική της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την ονομαστική ψηφοφορία μετά από αίτημα της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στο Mega η κ. Μακρή είπε πως δεν συμφωνεί με την τοποθέτηση του κ. Φίλη, ενώ η κ. Ασημακοπούλου τη ρωτούσε επίμονα με τι ακριβώς διαφωνεί.

Η συζήτηση ξέφυγε και οι τόνοι ανέβηκαν, με την κ. Μακρή να λέει ότι η κ. Ασημακπούλου είναι συνέταιρος με τη Χρυσή Αυγή. «Ξέρεις σε ποια μιλάς;» είπε η κ. Ασημακοπούλου για να πάρει την απάντηση: «Εγώ δεν είμαι πρόβατο όπως είστε εσείς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ