To μικρό SUV της Hyundai, το i20 Active, θα έρθει και στην Ευρώπη

Το μικρό SUV της Hyundai ονομάζεται i20 Active, όπως λέει και το όνομά του βασίζεται στο καινούργιο i20 και σε σχέση με αυτό έχει μεγαλώσει κυρίως στο ύψος (+50 χιλιοστά) έχοντας να επιδείξει και μια απόσταση από το έδαφος της τάξης των 19 εκατοστών.

Από κει και πέρα οι σχεδιαστές της εταιρείας χρησιμοποίησαν την κλασική μεθοδολογία για τέτοιους είδους περιπτώσεις: πρόσθεσαν πλαστικές προεκτάσεις στα φτερά και αντίστοιχα πλευρικά προστατευτικά και τα συνδύασαν τόσο με ράγες οροφής όσο και με τονισμένες ποδιές στους προφυλακτήρες προκειμένου να προκύψει το επιθυμητό off road look. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το i20 Active δεν θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο, ενώ στο εσωτερικό η εικόνα δεν έχει αλλάξει σε σχέση με το i20, κάτι που ισχύει και για τους χώρους, τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές.

Αντίστοιχη με το καινούργιο υπερ- μίνι θα είναι και η γκάμα των κινητήρων, ενώ με τη δημοτικότητα των SUV και ειδικά των μικρών να αυξάνεται συνεχώς νομίζουμε πως είναι απλά θέμα χρόνου πότε θα το δούμε και στα μέρη μας.

ηΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hyundai αυτοκίνητο δυνατότητες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ