H μαυρισμένη Πίπα Μίντλετον με ντεκολτέ κόλαση [εικόνες] - iefimerida.gr

H μαυρισμένη Πίπα Μίντλετον με ντεκολτέ κόλαση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαυρισμένη και χαλαρή μέσα σε ένα Hugo Boss φόρεμα στο χρώμα του πάγου, αξίας 750 λιρών, εμφανίστηκε η Pippa Middleton στο ParaSnowBall 2015.

Αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση της 31χρονης αδερφής της δούκισσας του Cambridge, μετά τις φημολογίες ότι η συμφωνία της με αμερικανικό δίκτυο δεν πήγε όπως θα ήθελε και «λύθηκε». Αυτό που έκανε πάντως εντύπωση ήταν το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.

H μαυρισμένη Πίπα Μίντλετον με ντεκολτέ κόλαση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η εκδήλωση στην οποία εμφανίστηκε αφορούσε μία προσπάθεια του Disability SnowSport UK να συγκεντρώσει χρήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες που επιθυμούν να ασχοληθούν με χειμερινά σπορ.

Η Pippa που είναι δεινή σκιέρ, μοιράστηκε στο τελευταίο άρθρο της στη στήλη της στο Vanity Fair συμβουλές για τα καλύτερα μέρη για σκι.

«Είναι τιμή μου να υποστηρίζω το Disability SnowSport UK μια και η ίδια είμαι έμπειρη σκιέρ, και με ενθουσιάζει η ιδέα να στηρίξω άτομα με αναπηρίες να ζήσουν τη χαρά του σκι δίπλα σε αρτιμελείς ανθρώπους», δήλωσε στην ομιλία που έβγαλε στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ένας ταχυδακτυλουργός διασκέδασε τους καλεσμένους και εντυπωσίασε την Pippa με τα τεχνάσματά του.

H μαυρισμένη Πίπα Μίντλετον με ντεκολτέ κόλαση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι διοργανωτές μάλιστα της εκδήλωσης εξέφρασαν τον ενθουσιάσμό τους για την παρουσία της Pippa.

Γιατί να μην ενθουσιαστούν άλλωστε;

H μαυρισμένη Πίπα Μίντλετον με ντεκολτέ κόλαση [εικόνες] | iefimerida.gr 2
H μαυρισμένη Πίπα Μίντλετον με ντεκολτέ κόλαση [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Pippa Middleton
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ