UFO στον ουρανό της Ρωσίας; Οι τρομακτικές λάμψεις που προκάλεσαν πανικό [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

UFO στον ουρανό της Ρωσίας; Οι τρομακτικές λάμψεις που προκάλεσαν πανικό [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μυστηριώδης σιωπηλή λάμψη που φώτισε τον νυχτερινό ουρανό της Ρωσίας έχει μπερδέψει το κοινό και αναζωπύρωσε θεωρίες περί εξωγήινης δραστηριότητας.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι η ξαφνική μπλε και λευκή έκρηξη που φώτισε τη Σταυρούπολη στη νότια Ρωσία, δεν είναι φυσικό φαινόμενο.

Η παράξενη λάμψη δεν συνοδευόταν από κανένα ήχο, σύμφωνα με μαρτυρίες, και έκανε τα φώτα του δρόμου της πόλης να σβήσουν για λίγο.

Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν επίσης στο RT.com ότι έκανε τις λάμπες στα σπίτια να τρεμοπαίξουν για λίγο: «Φοβήθηκα πολύ μ' αυτό που είδα, ήμουν ήδη στο κρεβάτι όταν συνέβη. Φαινόταν σαν μία λάμψη στο ταβάνι» δήλωσε μία γυναίκα στην ιστοσελίδα

Τη λάμψη συνέλαβε μία κάμερα σε ταμπλό του οχήματος περίπου στις 12.39 το πρωί της Δευτέρας.

Οι εμπειρογνώμονες και οι επιστήμονες δεν ήταν σε θέση να εξηγήσουν το περίεργο φαινόμενο αλλά συμφώνησαν ότι η πηγή της μυστηριώδους λάμψης προερχόταν πιθανότατα από το επίπεδο του εδάφους.

Οπως είναι φυσικό ένα τέτοιο φαινόμενο πυροδότησε μία σειρά από θεωρίες παρανοϊκές και μη. Πολλοί κάνουν λόγο για στρατιωτική άσκηση, βλάβες στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, το Βόρειο Σέλας, έναν αστεροειδή ή ακόμη και εμφάνιση UFO.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που παράξενα φώτα έχουν καταγραφεί στη Ρωσία. Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, μια ανεξήγητη λάμψη 11 δευτερολέπτων τρομοκράτησε το Yekaterinburg.

UFO στον ουρανό της Ρωσίας; Οι τρομακτικές λάμψεις που προκάλεσαν πανικό [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
UFO στον ουρανό της Ρωσίας; Οι τρομακτικές λάμψεις που προκάλεσαν πανικό [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
UFO στον ουρανό της Ρωσίας; Οι τρομακτικές λάμψεις που προκάλεσαν πανικό [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
UFO στον ουρανό της Ρωσίας; Οι τρομακτικές λάμψεις που προκάλεσαν πανικό [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θέαμα UFO ΑΤΙΑ ΡΩΣΙΑ Βίντεο εικόνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ