Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσφερε χρήματα σε κοπέλα για ερωτικό... τρίγωνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσφερε χρήματα σε κοπέλα για ερωτικό... τρίγωνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν λίγες ημέρες έκανε ντεμπούτο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εν συνεχεία ξέσπασε το... σκάνδαλο με την ανήθικη πρόταση.

Ο Αντρέας Περέιρα (αριστερά στην φωτογραφία) κατηγορείται από μια 19χρονη κοπέλα πως της πρόσφερε χρήματα για να συνευρεθούν ερωτικά μαζί με έναν συμπαίκτη του που έχει περάσει από τις ακαδημίες της ομάδας, τον Πάντι ΜακΝέρ. Η κοπέλα έδωσε στη δημοσιότητα το μήνυμα που της έστειλε ο παίκτης. «Τρίο. Θα σε φροντίσουμε. Θέλεις; Πόσα, Πες μου. Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε 5 χιλιάρικα ο καθένας».

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσφερε χρήματα σε κοπέλα για ερωτικό... τρίγωνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η νεαρή απέρριψε την πρόταση του γεννημένου στο Βέλγιο αλλά διεθνή με τις ελπίδες της Βραζιλίας ποδοσφαιριστή. «Κόντεψα να πέσω από την καρέκλα μου όταν διάβασα το μήνυμα. Ποιος άνθρωπος κάνει τέτοια πράγματα; Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και βρήκα την κίνησή του πολύ προσβλητική», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόσφερε χρήματα σε κοπέλα για ερωτικό... τρίγωνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ