Απίστευτο: Η ΕΠΟ πληρώνει 2 εκατ.ευρώ για 4 ματς τον Ρανιέρι και το τιμ του - iefimerida.gr

Απίστευτο: Η ΕΠΟ πληρώνει 2 εκατ.ευρώ για 4 ματς τον Ρανιέρι και το τιμ του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Σαρρής τελικά με την επιλογή του Κλαούντιο Ρανιέρι κατάφερε να κάνει τον Ιταλό τον πιο... ακριβοπληρωμένο προπονητή παγκοσμίως και την Εθνική ομάδα αουτσάιντερ για την πρόκριση στο EURO 2016.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του έμειναν για μόλις τέσσερα παιχνίδια, έχοντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Για αυτά τα τέσσερα ματς η ΕΠΟ θα κληθεί τελικά να πληρώσει περισσότερα από 2 εκατ.ευρώ, καθώς εκτός από τον Ρανιέρι συμβόλαια είχαν και οι συνεργάτες του.

Μάλιστα, η αποζημίωση για τους πέντε συνεργάτες του Ιταλού ξεπερνά τις 400.000 ευρώ, ενώ ο Ιταλός έχει πάρει 300.000 ευρώ ήδη και θα λάβει ακόμη 500.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν ήδη προμήθειες σε μάνατζερ, η Εφορία και έτσι το ποσό εκτοξεύεται στα 2 εκατ.ευρώ.

Η ΕΠΟ επικύρωσε το ποσό και έτσι η διοίκηση Σαρρή και ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος «βαραίνονται» πια εκτός από μια άκρως αποτυχημένη επιλογή προπονητή για την Εθνική και ένα... οικονομικό έγκλημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ