Formula 1: Ματαιώνεται το γερμανικό Grand Prix του Χόφενχαϊμ - iefimerida.gr

Formula 1: Ματαιώνεται το γερμανικό Grand Prix του Χόφενχαϊμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα οικονομικά προβλήματα ταλανίζουν το γερμανικό Grand Prix, το οποίο δεν είχε λείψει ποτέ από το καλεντάρι της Formula 1.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι το GP που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου εν τέλει θα ματαιωθεί. Ο Μπέρνι Έκλεστοουν χαρακτήρισε «πεθαμένο» το φετινό αγώνα.

Με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της πίστας του Χόκενχαϊμ, Γκέοργκ Ζάιλερ τόνισε «δεν περιμένουμε να διεξαχθεί ο αγώνας φέτος. Δεν μπορούμε να περιμένουμε και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να διατεθούν τα εισιτήρια». Το Νίρμπουργκρινγκ δεν μπορεί να φιλοξενήσει Grand Prix εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και έτσι θα υπάρξει κενό στο πρόγραμμα της Formula 1, αφού το Χόκενχαϊμ δεν μπορεί να αναλάβει.

Και αν ο Έκλεστοουν είπε πως «ο αγώνας στη Γερμανία είναι σημαντικός για τη Formula 1 και δεν θέλουμε να χάσουμε τη Γερμανία» η ακύρωση ενός αγώνα λιγότερο από τρεις μήνες πριν από τη διεξαγωγή του, ισοδυναμεί με τιμωρία για την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ