Δεν παραδίδει το γραφείο του στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης -Τι απαντούν οι πρώην πρωθυπουργοί στην «έξωση» - iefimerida.gr

Δεν παραδίδει το γραφείο του στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης -Τι απαντούν οι πρώην πρωθυπουργοί στην «έξωση»

(EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή του να μην παραδώσει το γραφείο που διατηρεί στη Βουλή εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην απαντητική του επιστολή προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Βουλής, κατά την αντιπαράθεσή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της «έξωσης» των πρώην πρωθυπουργών, γνωστοποίησε τις απαντητικές επιστολές που έχει λάβει για αυτό το ζήτημα.

Οπως είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επικαλείται την κοινοβουλευτικού του ιστορία και της ζητά να αναθεωρήσει την απόφασή της. Ο Κώστας Σημίτης της υπενθυμίζει στην επιστολή του ότι έχει υπάρξει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης και θέτει την πρόεδρο της βουλής προ των ευθυνών της για την επιλογή της να αλλάξει γραφείο. Οσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, της απάντησε ότι είναι διατεθειμένος να παραδώσει το γραφείο του, αλλά ζητά να του παραχωρηθεί άλλος χώρος.

«Εχω ζητήσει να απομακρυνθούν από τα κτίρια της βουλής, μη σχετιζόμενα με οποιονδήποτε τρόπο εδώ και πάρα πολύ καιρό με το κοινοβούλιο πρόσωπα. Ειδικότερα όταν πληροφορήθηκα ότι διατηρούν γραφεία σε κτίρια της Βουλής η Μαρία Δαμανάκη και ο Θεόδωρος Πάγκαλος και είχα την ενημέρωση από τον αποχωρούντα γενικό γραμματέα ότι έχουν απομακρυνθεί. Πληροφορούμαι από ΜΜΕ ότι δεν έχουν απομακρυνθεί και τώρα εξετάζουν να απομακρυνθούν. Ολα αυτά καταδεικνύουν ότι και μέσα στο κοινοβούλιο κάποιοι έχουν δημιουργήσει ένα προνομιακό καθεστώς καστών και βαρονιών», είπε ακόμη η κ. Κωνσταντοπούλου για το ζήτημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ