Εκρυψε το βρέφος της σε σακίδιο για να το περάσει από τον έλεγχο αεροδρομίου [εικόνες]

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκε το προσωπικό αεροδρομίου στη Νέα Γουινέα όταν στο σακίδιο που πέρασε από το μηχάνημα ακτίνων Χ βρέθηκε ένα μωρό.

Η 25χρονη μητέρα προσπάθησε να περάσει παράνομα από την ασφάλεια του αεροδρομίου Παπούα στην Νέα Γουινέα το μόλις δυο μηνών μωρό της. Το βρέφος ανακάλυψε σοκαρισμένο το προσωπικό ασφαλείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο μέσα στο σακίδιο όταν πέρασε από το μηχάνημα ακτίνων Χ.

Το βρέφος κοιμόταν ήσυχο όταν εντοπίστηκε, με την 25χρονη μητέρα Jennifer Pavolaurea να παραδέχεται την έλλειψη των εγγράφων ώστε να μπορεί ο γιος της να ταξιδέψει νόμιμα. Οι αρχές τελικά επέτρεψαν στην ανύπαντρη μητέρα να φύγει από το αεροδρόμιο με τον γιο της χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Δεν είναι πρώτη φορά που ένα τέτοιο περιστατικό βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το 2012 ένα ζευγάρι από την Αίγυπτο έφτασε στο διεθνές αεροδρόμιο της Sharjah χωρίς νόμιμα χαρτιά.

Οπως δήλωσαν τότε αποφάσισαν να βάλουν το παιδί τους σε σακίδιο έτσι ώστε οι αρχές να μη τους κρατήσουν στο αεροδρόμιο για μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροδρόμιο βρέφος σακίδιο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ