Πωλήθηκε η πολυτελής βίλα του κιθαρίστα των Pink Floyd στη Ρόδο [εικόνες]

Αν και είχε βγει στο σφυρί έναντι 1.100.000 ευρώ, τελικά πωλήθηκε για πολύ μικρότερο ποσό σε πολυεθνικό όμιλο.

Ο θρυλικός τραγουδιστής και κιθαρίστας των Pink Floyd Ντέιβιντ Γκίλμορ πούλησε την πολυτελή βίλα του που βρίσκεται στη Ρόδο, σύμφωνα με την dimokratiki.gr.

Η συνολικής επιφάνειας 575 τ.μ βίλα, που βρίσκεται στην περιοχή Πεύκοι, κοντά στην ιστορική Λίνδο, αποτελούσε επί σειρά ετών εξοχική κατοικία του παγκόσμιου φήμης μουσικού.

Το σπίτι διαθέτει έξι διαμερίσματα 50 τ.μ το καθένα, έχει συνολικά εννιά υπνοδωμάτια, ενώ βρίσκεται σε απόσταση μόλις 30 μέτρων από την παραλία μέσα σε ένα κατάφυτο οικόπεδο 9.800 τ.μ.

Η βίλα, που διαθέτει μια τεράστια πισίνα 120 τ.μ, απέχει 51 χλμ από την πόλη και το λιμάνι της Ρόδου και 55 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού των ιπποτών.

Η πολυεθνική που αγόρασε το ακίνητο προγραμματίζει να το αναδείξει, φέρνοντάς το στην αρχική του μορφή προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως εξοχική κατοικία των στελεχών της ή να το μισθώνει σε πλούσιους τουρίστες.

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι διακοσμημένο με βαριά ξύλινα έπιπλα και αντικείμενα στο χρώμα του χρυσού. Οι εξωτερικοί χώροι διαθέτουν ξυλόγλυπτα και μαρμάρινα αγάλματα, ενώ οι φοίνικες δίνουν στην ατμόσφαιρα κάτι από Καραϊβική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ