Ψαριανός για Καμμένο και Δούρου: Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα; - iefimerida.gr

Ψαριανός για Καμμένο και Δούρου: Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Γρηγόρης Ψαριανός τις νέου τύπου παρελάσεις, κάνοντας λόγο για μετεμφυλιακές και χουντικές πρακτικές.

«Ημέρες Παλλαϊκής Άμυνας ανακοινώνει ο υπουργός Καμμένος ενώ η Αθήνα δονείται από δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων», γράφει ο βουλευτής στην ιστοσελίδα του «Ποταμιού», με τίτλο «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;».

«Στα πλαίσια της εθνικής συμφιλίωσης ακροδεξιάς με την (πρώτη φορά) αριστερά, επετεύχθη συμφωνία Καμμένου – Δούρου έτσι ώστε οι μπάντες του στρατού μετά την παρέλαση να παίζουν εμβατήρια και δημοτικά τραγούδια για να χορεύει ο κόσμος», συνεχίζει ο κ. Ψαριανός.

Προφανώς η ισορροπία θα είναι 1 εθνικοπατριωτικό άσμα – 1 ύμνος του ΕΑΜ, σχολιάζει ο βουλευτής και προσθέτει ότι η επιστροφή σε «μετεμφυλιακές και χουντικές πρακτικές» θα ολοκληρωθεί όταν το επιτελείο Καμμένου οριστικοποιήσει τα σχέδια για την νέα αγωγή του πολίτη, που θα επιβληθεί στους μαθητές των σχολείων. «Μέχρι τότε υπομονή».

«Σύσταση: Όσοι κατά καιρούς έχουν υποστηρίξει την άποψη ότι η ισχύς μιας χώρας δε φαίνεται από τις παρελάσεις αλλά από τις επιδόσεις της στα γράμματα, στις τέχνες, στην κοινωνική πρόνοια και στην επιχειρηματικότητα, καλούνται να αναθεωρήσουν πάραυτα τις απόψεις τους. Το καθεστώς Καμμένου δε θα ανεχθεί παραφωνίες. Η μπιστική τετράς (Βαξεβάνης – Αρβανίτης – Στάθης – Λαζόπουλος και οι βοηθοί αυτών) εντέλλεται για την υπόδειξη των αντεθνικώς δρώντων», καταλήγει ο κ. Ψαριανός.

ΑΝΕΛ: Αήθεις επιθέσεις

Για αήθεις επιθέσεις και στοχοποίηση του Πάνου Καμμένου, που έχουν ξεπεράσει τα όρια της υστερίας, κάνει λόγο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας σε δηλώσεις στελεχών του «Ποταμιού.

«Δυστυχώς, οι συνεχείς συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου από τον αρχηγό και τα στελέχη του «Ποταμιού» θα καταστήσουν μονόδρομο την προσφυγή στη Δικαιοσύνη», προσθέτει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Η ίδια σημείωσε ότι δεν περνά ημέρα χωρίς να επιτεθεί ο κ. Θεοδωράκης στον κ. Καμμένο «διαστρεβλώνοντας τις θέσεις και τις απόψεις που εκφράζει», προσθέτοντας ότι «τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και τα στελέχη του, με πρόσφατο παράδειγμα την περίπτωση του γυρολόγου βουλευτή που συγχέει σκόπιμα τις παρελάσεις για τις εθνικές επετείους με χουντικές συμπεριφορές και με την εθνικοφροσύνη!».

«Εδώ έφθασαν στο σημείο να απαξιώσουν, χωρίς αιδώ και προφανώς λόγω ημιμάθειας, το αίτημα διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, των επανορθώσεων και του κατοχικού δανείου», πρόσθεσε η κ. Χρυσοβελώνη, καταλήγοντας «οι μάσκες βέβαια έχουν ήδη πέσει. Με προπαγανδιστικές μεθόδους α-λα Γκέμπελς προβοκάρουν στο εσωτερικό και κυρίως στο εξωτερικό την κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ με μοναδικό στόχο να την τορπιλίσουν. Αλλά δεν θα τους περάσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ