Συλλήψεις ποδοσφαιριστών για στημένα παιχνίδια στο Μαυροβούνιο [εικόνα] - iefimerida.gr

Συλλήψεις ποδοσφαιριστών για στημένα παιχνίδια στο Μαυροβούνιο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες σε πέντε ποδοσφαιριστές πέρασε σήμερα η αστυνομία του Μαυροβουνίου με την κατηγορία της εμπλοκής σε στημένους αγώνες του πρωταθλήματος.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Σερβίας RTCG, οι συλληφθέντες είναι οι Νόβακ Ραΐκοβιτς από την ποδοσφαιρική ομάδα «FK Berane», Στέφαν Λούτοβατς από την «FK Radnicki», Μιλένκο Νέριτς από την ομάδα «Bokelja» του Κότορ, Μίλοβαν Νίκολιτς από την «Iskra» του Ντανίλοβγκραντ και Μιχαΐλο Ραντούλοβιτς από την ομάδα του Τσέτινιε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας λίγο αργότερα, οι συλληφθέντες διέπραξαν το αδίκημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την αλλοίωση αποτελεσμάτων προς οικονομικό όφελος μέσω του παράνομου στοιχηματισμού.

Λίγο αργότερα μάλιστα η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Vijesti» στην Ποντγκόριτσα αφού επεσήμανε ότι οι έρευνες ξεκίνησαν μετά τον αγώνα ανάμεσα στην Σουτιέσκα και την Μπεράνε στις 17 Σεπτεμβρίου, ο οποίος έληξε με σκορ 4-0 υπέρ των γηπεδούχων, ανέφερε πως οι συλλήψεις δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ