Προπονητής πήρε τηλέφωνο τον... Χριστό να τον ρωτήσει αν μπορεί να βοηθήσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Προπονητής πήρε τηλέφωνο τον... Χριστό να τον ρωτήσει αν μπορεί να βοηθήσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας προπονητής κάνει τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα του. Ο συγκεκριμένος έφτασε στο σημείο να μιλήσει live με τον ίδιο τον Χριστό για να βοηθήσει.

Πιο συγκεκριμένα, το Χάμπτον θα αντιμετωπίσει το Κεντάκι και ο προπονητής των πρώτων, στην συνέντευξη Τύπου έκλεψε την παράσταση. Ο Εντουαρντ Τζόινερ μιλώντας στους δημοσιογράφους και κληθής να απαντήσει σε ερώτηση για το εμπόδιο του Κεντάκι σήκωσε το κινητό του και πήρε τον ίδιο τον... Χριστό. «Τον έχω στην κλήση άμεσης ανάγκης» είπε και συνομίλησε στο κινητό τονίζοντας «ξέρω ότι δεν μπορείς να παίξεις, οπότε τι λες να είσαι από πάνω μας; Με ρωτάνε πόσο μεγάλο είναι το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουμε και ποιες οι πιθανότητές μας για να κερδίσουμε».

Ο συνομιλητής στην άλλη πλευρά της γραμμής δεν συνέχισε την κλήση, με αποτέλεσμα να πει ο προπονητής «παρακαλώ; παρακαλώ;» πριν καταλήξει υποστηρίζοντας πως »λογικά θα με πάρει Αυτός αργότερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προπονητής Χριστός τηλέφωνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ