Η BMW Χ5 κατεβαίνει στα 2.000 κυβικά και γίνεται και υβριδική - iefimerida.gr

Η BMW Χ5 κατεβαίνει στα 2.000 κυβικά και γίνεται και υβριδική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η BMW παρουσίασε το πρώτο, πλην των i που είναι μια ειδική περίπτωση, υβριδικό μοντέλο της, που δεν είναι άλλο από την X5 xDrive40e, στην οποία ο τετρακύλινδρος turbo των 2.000 κυβικών και των 245 ίππων συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος αποδίδει 83 kW και 250 Nm.

Έτσι η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 313 ίππους, ενώ η απαραίτητη ενέργεια για τη λειτουργία του ηλεκτροκινητήρα παρέχεται από συσσωρευτές υψηλής τάσης 9 kWh οι οποίοι βρίσκονται στο πορτμπαγκάζ και φορτίζουν πλήρως το πολύ σε 4 ώρες.

Η X5 xDrive40e είναι φυσικά τετρακίνητη, χρειάζεται 6,8 δεύτερα για το 0-100, μπορεί να κινηθεί μέχρι και με 210 χλμ./ ώρα και καθαρά ηλεκτρικά έως και για 31 χιλιόμετρα, ενώ η επίσημη μέση κατανάλωσή της κυμαίνεται από 3,3 έως 3,4 λίτρα.

Η υβριδική X5, για την οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τιμές, διαφοροποιείται αισθητικά στα σημεία και στις επιγραφές σε σχέση με τις συμβατικές, ενώ στο βασικό της εξοπλισμό περιλαμβάνεται τόσο η πνευματική ανάρτηση στον πίσω άξονα όσο και τα ενεργά αμορτισέρ, καθώς και σύστημα κλιματισμού εν στάση που λειτουργεί ηλεκτρικά.

Η BMW Χ5 κατεβαίνει στα 2.000 κυβικά και γίνεται και υβριδική | iefimerida.gr 0
Η BMW Χ5 κατεβαίνει στα 2.000 κυβικά και γίνεται και υβριδική | iefimerida.gr 1
Η BMW Χ5 κατεβαίνει στα 2.000 κυβικά και γίνεται και υβριδική | iefimerida.gr 2
Η BMW Χ5 κατεβαίνει στα 2.000 κυβικά και γίνεται και υβριδική | iefimerida.gr 3
Η BMW Χ5 κατεβαίνει στα 2.000 κυβικά και γίνεται και υβριδική | iefimerida.gr 4
Η BMW Χ5 κατεβαίνει στα 2.000 κυβικά και γίνεται και υβριδική | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BMW X5 XDrive αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ