Το φόρεμα των 48 ευρώ της Κέιτ Μίντλετον που τρέλανε τις γυναίκες [εικόνες] - iefimerida.gr

Το φόρεμα των 48 ευρώ της Κέιτ Μίντλετον που τρέλανε τις γυναίκες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μήνα πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, δεν δείχνει ίχνος κούρασης και συνεχίζει τις επισκέψεις της σε γκαλερί και ιδρύματα.

Αυτή τη φορά η Κέιτ βρέθηκε σε ένα από τα κορυφαία φιλανθρωπικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου, που προσλαμβάνει και εκπαιδεύει εθελοντές για την υποστήριξη γονέων με τουλάχιστον ένα παιδί κάτω των πέντε ετών.

Κατά την επίσκεψή της η Κέιτ είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί και να συνομιλήσει με οικογένειες οι οποίες βοηθήθηκαν από το ίδρυμα.

Το φόρεμα των 48 ευρώ της Κέιτ Μίντλετον που τρέλανε τις γυναίκες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο γενικός διευθυντής του Home-Start δήλωσε χαρούμενος για την επίσκεψη της δούκισσας και για την επιθυμία της να μάθει πώς λειτουργεί το ίδρυμα.

Φυσικά, για άλλη μια φορά η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Δεν φορούσε κάτι από τα αγαπημένα της Hobbs ή Alexander McQueen, αλλά ένα πουά φόρεμα από την ιστοσελίδα ASOS, που κοστίζει μόλις 48 ευρώ.

Το φόρεμα των 48 ευρώ της Κέιτ Μίντλετον που τρέλανε τις γυναίκες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ