Ποινική δίωξη κατά υπευθύνου της προηγούμενης διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ -Για κακή διαχείριση των ακινήτων του ΟΣΕ - iefimerida.gr

Ποινική δίωξη κατά υπευθύνου της προηγούμενης διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ -Για κακή διαχείριση των ακινήτων του ΟΣΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινική δίωξη για απιστία άσκησε η εισαγγελία πρωτοδικών κατά υπευθύνου της προηγούμενης διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η οποία αφορά στην εκμίσθωση από την εταιρεία ακινήτων που δεν είχαν μεταβιβαστεί με νόμιμο τρόπο σε αυτή από τον ΟΣΕ.

Η απιστία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις αφορά στην εκμίσθωση των ακινήτων έναντι ευτελούς τιμήματος ζημιώνοντας τον ΟΣΕ από απώλεια μισθωμάτων τουλάχιστον κατά τα 3 εκατ. Ευρώ.

Η υπόθεση έφθασε στη δικαιοσύνη μετά από μηνυτήριες αναφορές του ΟΣΕ αλλά και δημοσίευμα του τύπου ενώ με παραγγελία του ο εισαγγελέας ζητά από τον ανακριτή να ερευνηθούν ευθύνες και άλλων προσώπων τόσο από τον ΟΣΕ όσο και από τον ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΟΣΕ κακουργηματική δίωξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ