Ο Τζουντ Λο έγινε για 5η φορά πατέρας -Από την 23χρονη εξωτική καλλονή με την οποία πέρασαν μαζί μόνο λίγα φλογερά βράδια [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τζουντ Λο έγινε για 5η φορά πατέρας -Από την 23χρονη εξωτική καλλονή με την οποία πέρασαν μαζί μόνο λίγα φλογερά βράδια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πέμπτη φορά ο Τζουντ Λο θα ακούσει να τον φωνάζουν «μπαμπά», καθώς η Κάθριν Χέντρινγκ, γνωστή και ως «Κατ Καβέλι», γέννησε ένα ακόμη (το 5ο κατά σειρά) παιδί του.

Το κοριτσάκι είναι «καρπός» του ολιγοήμερου έρωτά τους, που είχε «ανθίσει» στα γυρίσματα της ταινίας Spy.

Ο Τζουντ Λο έγινε για 5η φορά πατέρας -Από την 23χρονη εξωτική καλλονή με την οποία πέρασαν μαζί μόνο λίγα φλογερά βράδια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού «επιβεβαιώνω τον ερχομό της κόρης του Τζουντ Λο και της Κάθριν Χάρντινγκ. Και οι δύο είναι πολύ χαρούμενοι και ζητούν τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής, τόσο των ίδιων, όσο και του μωρού τους».

Η 23χρονη Ιρλανδή γνωρίστηκε με τον γοητευτικό ηθοποιό στις αρχές του 2014, στα γυρίσματα ταινίας που πραγματοποιήθηκαν στην Τσεχία. Το ειδύλλιο δεν κράτησε πολύ, το ζευγάρι στο διάστημα που ακολούθησε χώρισε, αλλά ο ηθοποιός έχει ήδη δεσμευθεί ότι θα συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμα του παιδιού.

Σημειώνεται ότι ο Τζουντ Λο έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του Σάντι Φροστ και ένα ακόμη κατά τη διάρκεια σύντομου ειδυλλίου που είχε με το μοντέλο από την Αμερική Σαμάνθα Μπερκ.

Η Κατ Καβέλι

Ο Τζουντ Λο με την πρώην σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του

Η Αμερικανίδα, μοντέλο, με την οποία ο Λο είχε μια σύντομη σχέση και της έκανε ένα παιδί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζουντ Λο πέμπτη φορά πατέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ