Φάκελος με υδροκυάνιο εστάλη στον Ομπάμα - iefimerida.gr

Φάκελος με υδροκυάνιο εστάλη στον Ομπάμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πιθανόν θετικός» σε υδροκυάνιο ήταν ένας φάκελος που απεστάλη τη Δευτέρα στον Λευκό Οίκο, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η αμερικανική Μυστική Υπηρεσία.

Η υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την προστασία του προέδρου των ΗΠΑ, ανέφερε ότι στον φάκελο που απεστάλη στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα οι πρώτες έρευνες έδειξαν ότι δεν περιείχε επικίνδυνες ουσίες. Στη συνέχεια, ωστόσο και βάσει περαιτέρω εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι περιείχε υδροκυάνιο.

Η υπηρεσία αρνήθηκε να δώσει οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες επικαλούμενη την εν εξελίξει έρευνα. Σύμφωνα με αναφορές αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, κανένας άνθρωπος δεν υπέστη δηλητηρίαση εξαιτίας του υδροκυανίου που περιείχε ο φάκελος.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Intercept, που πρώτος ανέφερε το περιστατικό, ο φάκελος περιείχε μια γαλακτώδη ουσία και ήταν τοποθετημένος σε δοχείο τυλιγμένο σε πλαστική σακούλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λευκός Οίκος ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ φάκελος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ