Στην Αρεόπολη της Μάνης ο Πάνος Καμμένος για τα 194 χρόνια της επανάστασης [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην Αρεόπολη της Μάνης ο Πάνος Καμμένος για τα 194 χρόνια της επανάστασης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Μάνη μετέβη ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος για την 194η επέτειο της επαναστάσεως των Μανιατών, στις 17 Μαρτίου 1821.

O κ. Καμμένος έφτασε στην Αρεόπολη με στρατιωτικό ελικόπτερο. Τον κ. Καμμένο συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχοw Χρήστος Βαΐτσης.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας απηύθυνε τον εξής χαιρετισμό:

«Κύριε Δήμαρχε, στο πρόσωπό σας, θα ήθελα να παραδώσω τον θυρεό του Yπουργείου Εθνικής Αμυνας εκ μέρους του ελληνικού λαού, ευχαριστώντας το λαό της Μάνης για το μήνυμα της αρχής του απελευθερωτικού αγώνα ,που ξεκίνησε από αυτή εδώ την πλατεία τη 17η Μαρτίου του 1821 με το σύνθημα «Νίκη ή Θάνατος». Και επήλθε η νίκη. Η νίκη θα έρχεται πάντα γιατί όσο δυνατοί κι αν είναι αυτοί που μας πολεμούν, πάντα όταν ξεκινούν τον αγώνα ξεχνούν κάτι, ότι η ελληνική ψυχή δεν νικιέται , δεν γονατίζει, δεν υποστέλλει τις σημαίες. Οσο υπάρχει ένας ζωντανός από εμάς τόσο η Ελλάδα θα είναι ελεύθερη και τόσο θα νικάμε.

Θέλω να σας ανακοινώσω εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, των Αρχηγείων, παρόντων των Αρχηγών του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας αλλά και του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο οποίος έχει καθήκοντα υπηρεσίας, σήμερα που είμαστε όλοι εδώ, ότι αποφασίσαμε από κοινού, τα Αρχηγεία και το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, με την έγκριση της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού να ορίσουμε την 23η Ιουνίου, την ημέρα της μεγάλης μάχης που έδωσαν όχι στρατιώτες , αλλά πολίτες, γυναίκες πολίτες στο Δυρό, Ημέρα Παλλαϊκής Αμυνας και να σας ανακοινώσω ότι θα κάνουμε μεγάλες γιορτές προς τιμήν της Μανιάτισσας ,της Ελληνίδας στις Ενοπλες Δυνάμεις. Θα είναι μια ημέρα που θα είμαστε όλοι παρόντες εδώ και θα είναι ημέρα επίσημη, ημέρα τιμής για τις γυναίκες στις Ενοπλες Δυνάμεις».

Στην Αρεόπολη της Μάνης ο Πάνος Καμμένος για τα 194 χρόνια της επανάστασης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στην Αρεόπολη της Μάνης ο Πάνος Καμμένος για τα 194 χρόνια της επανάστασης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στην Αρεόπολη της Μάνης ο Πάνος Καμμένος για τα 194 χρόνια της επανάστασης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Στην Αρεόπολη της Μάνης ο Πάνος Καμμένος για τα 194 χρόνια της επανάστασης [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Στην Αρεόπολη της Μάνης ο Πάνος Καμμένος για τα 194 χρόνια της επανάστασης [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Στην Αρεόπολη της Μάνης ο Πάνος Καμμένος για τα 194 χρόνια της επανάστασης [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Στην Αρεόπολη της Μάνης ο Πάνος Καμμένος για τα 194 χρόνια της επανάστασης [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Στην Αρεόπολη της Μάνης ο Πάνος Καμμένος για τα 194 χρόνια της επανάστασης [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος Μάνη εκδηλώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ