Καραγκούνης: Απαθής η κυβέρνηση στη λεηλασία της Νομικής - iefimerida.gr

Καραγκούνης: Απαθής η κυβέρνηση στη λεηλασία της Νομικής

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε και πάλι ο Κώστας Καραγκούνης για την πέμπτη μέρα κατάληψης της Νομικής Σχολής Αθηνών από παράνομους εισβολείς.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από την κυβέρνηση και τις πρυτανικές Αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποκαταστήσουν την τάξη,

«Παρά την καθολική διαμαρτυρία της πανεπιστημιακής κοινότητας, αλλά και της κοινωνίας, η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής τη λεηλασία που γίνεται στη Νομική Σχολή από τους παράνομους εισβολείς για πέμπτη συνεχή ημέρα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Καλούμε τόσο την κυβέρνηση όσο και τις πρυτανικές Αρχές να αναλάβουν επειγόντως τις ευθύνες τους και να αποκαταστήσουν την ομαλότητα. Διότι ευθύνη φέρουν και αυτοί που προκαλούν τις ζημιές και εκείνοι που τις ανέχονται»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ