Νικολούδης για εμβάσματα στο εξωτερικό: Δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα, αν έχουν δηλωθεί - iefimerida.gr

Νικολούδης για εμβάσματα στο εξωτερικό: Δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα, αν έχουν δηλωθεί

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό, αυτή καθεαυτή, δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα. Ποινικό αδίκημα μπορεί να αποτελεί μόνο στην περίπτωση που έγινε από υπόχρεο για υποβολή Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης (πόθεν έσχες) και τα αποσταλέντα ποσά δεν έχουν δηλωθεί», λέει ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης.

Πρόκειται για την έγγραφη απάντηση του υπουργού σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς για την αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό από πολιτικούς αρχηγούς.

Όπως σπεύδει να θυμίσει ο κ. Νικολούδης αρμόδια για το σχετικό έλεγχο είναι η Επιτροπή της Βουλής. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε καταθέσει την ερώτηση μετά από δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η Τράπεζα της Ελλάδος έχει στοιχεία ότι την περίοδο 2010-2012 έγινε αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό από πολιτικούς αρχηγούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Νικολούδης εμβάσματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ