Η διαμάχη για το πριμ που έκανε άνω-κάτω τον ΠΑΟΚ - Η κόντρα Αναστασιάδη με τους παίκτες

Η απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, φέρνει στο φως της δημοσιότητας κάποια στοιχεία που φαίνεται ότι έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγωνιστική και ψυχολογική πτώση της ομάδας, μετά την σπουδαία νίκη στο «Καραϊσκάκη» επί του Ολυμπιακού.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΣΠΟΡ του Βορρά» αναφέρει ότι το μεγάλο πρόβλημα ανάμεσα στον Αναστασιάδη και τους παίκτες ξεκίνησε λόγω ενός έξτρα πριμ που ήθελε να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης στους ποδοσφαριστές μετά το διπλό στο Φάληρο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού ο Βρύζας μετέφερε στους παίκτες (μετά από επικοινωνία που είχε με τον μεγαλομέτοχο) την πρόθεσή του να τους μοιράσει ένα πολύ μεγάλο πριμ. Αυτό το πριμ, πράγματι δόθηκε, μετά τα Χριστούγεννα. Μόνο που ήταν διαφορετικό από αυτό που είχαν ενημερωθεί αρχικά. Κάθε ένας πήρε περίπου 3.500 ευρώ.

Ο Αναστασιάδης όταν είχε ενημερωθεί για το γεγονός είχε πει: «Δεν θέλω να μπαίνουν λεφτά στα αποδυτήρια, θα τα πάρετε μετά τα Χριστούγεννα». Οταν δόθηκαν τα χρήματα, ακολούθησε αναλυτική συζήτηση. Μάλιστα, ρωτήθηκε ο Αναστασιάδης από αρκετούς παίκτες, να πει τι συνέβη και εάν ο ίδιος παρενέβη ζητώντας από τον μεγαλομέτοχο να διαφοροποιήσει την αρχική του απόφαση για ένα μεγάλο πριμ.

Τότε, ο 62χρονος προπονητής, εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχθηκε στα αποδυτήρια πως επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο. Και ανέφερε: «Εγώ του είπα να μην βάλει λεφτά μέσα στα αποδυτήρια, αυτά είναι του… έξω από εδώ».
Από την συζήτηση που έγινε, διαπιστώθηκε πως το αρχικό ποσό που ήθελε να δώσει ο Σαββίδης, μειώθηκε αισθητά, εξαιτίας της παρέμβασης του Αναστασιάδη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Αγγελος Αναστασιάδης πριμ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ