Κουίκ: Για κάθε απόφαση με δημοσιονομικό κόστος, θα παίρνουμε ισοδύναμα μέτρα - iefimerida.gr

Κουίκ: Για κάθε απόφαση με δημοσιονομικό κόστος, θα παίρνουμε ισοδύναμα μέτρα

(EUROKINISSI// ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση για κάθε απόφασή της με δημοσιονομικό κόστος θα λαμβάνει ισοδύναμα μέτρα για να το αντισταθμίσει. Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Επικρατείας αρμόδιος για το κυβερνητικό έργο, Τέρενς Κουίκ.

Μιλώνας στο Mega ο κ. Κουίκ είπε χαρκακτηριστικά: «Δεν λέω μόνο τη λέξη δημοσιονομικό κόστος, λέω και τα ισοδύναμα. Θα υπάρξουν ισοδύναμα. Δηλαδή όταν παίρνεις ένα μέτρο θα ξέρεις από που αλλού θα το βρεις. Και νομίζω ότι αυτή η ιστορία των 100 δόσεων βάζει επάνω στο ταμείο μέτρα ισοδύναμα», ανέφερε.

Παράλληλα, υπογράμμισε τις προθέσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας για την διεκδίκηση δισεκατομμυρίων ευρώ από τα σκάνδαλα γερμανικών εταιριών, ενώ συμπλήρωσε πως ο ΕΟΠΥΥ χρωστά στο πεντάγωνο 12 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά την εμπλοκή των θεσμών στα νομοσχέδια της κυβέρνησης είπε πως «δεν θα επιτρέπαμε να εμπλακούν γιατί είναι θέματα που αφορούν στην αξιοπρέπεια του Έλληνα, στο χαμόγελο του Έλληνα και ένα καλύτερο αύριο του Έλληνα, το δημοσιονομικό κόστος το υπολογίζουμε στις σκέψεις αυτές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ