Η ζωή του Τάισον γίνεται ταινία από τον Μάρτιν Σκορτσέζε [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ζωή του Τάισον γίνεται ταινία από τον Μάρτιν Σκορτσέζε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε μετά το «Λύκο της Γουόλ Στριτ» αποφάσισε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή-σκάνδαλο του Μάικ Τάισον, τον οποίο θα υποδυθεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Α'Ανδρικού ρόλου, Τζέιμι Φοξ.

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους μποξέρ στην ιστορία του αθλήματος. Μια ζωή γεμάτη σκάνδαλα, υπερβάσεις, σασπένς. Μια ζωή από μόνη της ολόκληρο σενάριο. Η εκτόξευσή της θα έρθει από τα χέρια του Μάρτιν Σκορτσέζε. O 72χρονος Αμερικανός με τις ιταλικές ρίζες, επιστρέφει και μετά το «Λύκο της Γουόλ Στριτ» που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, ανέλαβε να μετατρέψει σε ταινία τη ζωή του Μάικ Τάισον. Ο διάσημος μποξέρ, έδωσε τη συγκατάθεσή του ενώ έγινε γνωστός και ο ηθοποιός, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει. Ο Τζέιμι Φοξ μετά το βραβείο Α'Ανδρικού ρόλου το 2005 για το Ray, είναι έτοιμος να μαγέψει για ακόμη φορά τα πλήθη, υποδυόμενος έναν από τους πιο προβληματικούς σε χαρακτήρα πρωταθλητές που γέννησε το άθλημα του μποξ.

Η ζωή του Τάισον γίνεται ταινία από τον Μάρτιν Σκορτσέζε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πάντως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Σκορτσέζε θα ασχοληθεί με το μποξ. Το «Οργισμένο Είδωλο» ήταν η ταινία,η οποία χάρισε στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο το Όσκαρ Α'Ανδρικού ρόλου του 1981 αλλά και στον ίδιο τον Σκορτσέζε μια μεγάλη καριέρα αφού σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, το «Raging Bull» και η επιτυχία που γνώρισε, έσωσε τον Σκορτσέζε από τα δίχτυα της κοκαϊνης και της ανυποληψίας στο τελευταίο μεγάλο στοίχημα που είχε βάλει στην καριέρα του.

Η ζωή του Τάισον γίνεται ταινία από τον Μάρτιν Σκορτσέζε [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάικ Τάισον Μάρτιν Σκορτσέζε ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ