Λε Πεν κατά Ιμπραΐμοβιτς: Αν θεωρείς τη Γαλλία σκ@@α να φύγεις» - iefimerida.gr

Λε Πεν κατά Ιμπραΐμοβιτς: Αν θεωρείς τη Γαλλία σκ@@α να φύγεις»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτο θέμα στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης έγινε η σκληρή δήλωση του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος χαρακτήρισε τη Γαλλία χώρα... «σκ@@α».

Οι δηλώσεις έγιναν μετά από τον αγώνα ποδοσφαίρου της ομάδας της πρωτεύουσας με την Μπορντώ με τον Σουηδό επιθετικό να δηλώνει ««Σε 15 χρόνια δεν είδα ποτέ έναν τόσο κακό διαιτητή, σε αυτή τη χώρα – σκ...!.»

Αμεση ήταν, όμως, και η αντίδραση της ηγέτιδας του Ενικού Μετώπη, Μαρίν Λε Πεν, η οποία κάλεσε εμμέσως πλην σαφώς τον ποδοσφαιριστή να φύγει από τη Γαλλία.
«Οσοι πιστεύουν ότι η Γαλλία είναι μια χώρα - σκ... μπορούν να φύγουν» ήταν το σχόλιο της επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου στη διάρκεια συνέντευξής της στο ραδιοφωνικό σταθμό France Info.

Λεκτικά βέλη κατά του «Ιμπρα» εκτόξευσε πάντως και ο βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος Ζερόμ Γκεζ. «Οι δηλώσεις του είναι ανεπίτρεπτες. Ας παίζει ποδόσφαιρο και να το βούλωνε ή τουλάχιστον να δείχνει σεβασμό για αυτή τη χώρα και τους φιλάθλους που προσέβαλε επίσης» σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ