Κωπηλασία: Θρήνος για το θάνατο του 20χρονου πρωταθλητή Ευριπίδη Σκλιβανίτη - iefimerida.gr

Κωπηλασία: Θρήνος για το θάνατο του 20χρονου πρωταθλητή Ευριπίδη Σκλιβανίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ελληνικός αθλητισμός θρηνεί για το θάνατο του πρωταθλητή της Κωπηλασίας Ευριπίδη Σκλιβανίτη, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά το τροχαίο που είχε το μεσημέρι της Κυριακής. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό στο δρόμο των Λιγκιαδών.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη, οι προπονητές και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη και θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Πρωταθλητή του Ν.Ο.Ι. Ευρυπίδη Αναστάσιου Σκλιβανίτη, ο οποίος έχασε την μάχη που έδινε για τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Ο Ευρυπίδης, γιος του Γενικού Γραμματέα του Ν.Ο.Ι. Αναστάσιου Σκλιβανίτη, από παιδί και επί σειρά ετών τίμησε με την αθλητική του παρουσία την "φανέλα" του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, χαρίζοντας στο σωματείο του και στην Γιαννιώτικη Κωπηλασία μεγάλες διακρίσεις, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

Υπήρξε πανελληνιονίκης από μικρή ηλικία, αγωνίστηκε και κατέκτησε νίκες και μετάλλια σε Βαλκανικούς, Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες και πρωταθλήματα, με κορυφαία επιτυχία του το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2009.

Ήταν ένας αθλητής υπόδειγμα αγωνιστικότητας, ευγένειας, ήθους και σεμνότητας, που έκανε υπερήφανους τους προπονητές του και είχε κερδίσει επάξια την αγάπη, την εκτίμηση και τη φιλία των συναθλητών του.

Το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο και η απουσία του από την κωπηλατική οικογένεια του Ν.Ο.Ι. θα είναι για πάντα αισθητή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ