Ο Αναστασιάδης έφυγε ο Τζαβέλλας επιστρέφει - Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στους παίκτες - iefimerida.gr

Ο Αναστασιάδης έφυγε ο Τζαβέλλας επιστρέφει - Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στους παίκτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν αμέσως να αλλάζουν στον Δικέφαλο του βορρά. Ο Γιώργος Τζαβέλλας έλαβε εντολή να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Ν.Μεσημβρίας προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και ομιλία προς τους παίκτες.

Ο Τζαβέλλας, είχε τεθεί εκτός ομάδας έπειτα από το επεισόδιο που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη ωστόσο αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του Έλληνα τεχνικού με το Δικέφαλο, ενημερώθηκε να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Οι καλές σχέσεις τους διεθνούς αμυντικού με τον Γιώργο Γεωργιάδη, σίγουρα έπαιξαν το ρόλο τους, με τον Τζαβέλλα να προπονείται από σήμερα κιόλας μαζί με τους συμπαίκτες του έπειτα από περίπου δύο μήνες.

Εν τω μεταξύ ο Ιάκωβος Αγγελίδης, φρόνισε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές για την επόμενη μέρα στην ομάδα, ζητώντας τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό πλέον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμάς η αλλαγή του προπονητή. Όμως η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια για μεγάλο χρονικό διάστημα που θεωρούμε ότι έπρεπε κάτι να αλλάξουμε. Ο Άγγελος δούλεψε πολύ σκληρά μαζί σας και θέλω να τον ευχαριστήσω. Πολλές φορές παρότι υπάρχει ένας ικανός προπονητής και ένα ρόστερ με ποιότητα, αρκετοί λόγοι φέρνουν άσχημα αποτελέσματα και την ανάγκη μιας αλλαγής».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του συλλόγου υπογράμμισε: «Έχουμε μείνει μόνοι μας και ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του. Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στις ικανότητές σας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε την εικόνα σας», τόνισε και καταλήγοντας, είπε: «Προπονητής σας θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης και θέλω σε κάθε προπόνηση και κάθε ματς να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ποδόσφαιρο Γιώργος Τζαβέλλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ