Ολλανδικός Τύπος: Οι Ελληνες γνωρίζουν καλύτερα τoν Τσε Γκεβάρα από τα οικονομικά της χώρας τους - iefimerida.gr

Ολλανδικός Τύπος: Οι Ελληνες γνωρίζουν καλύτερα τoν Τσε Γκεβάρα από τα οικονομικά της χώρας τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετά επικριτική είναι η ολλανδική εφημερίδα De Volkskrant για την πορεία των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, αλλά και στην Αθήνα, σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.

Όπως αναμεταδίδει η Deutsche Welle, η εφημερίδα φιλοξενεί τις απόψεις αξιωματούχων των θεσμών (δεν τους κατονομάζει) που μεταφέρουν το κλίμα των μέχρι τώρα διαπραγματεύσεων και η αλήθεια είναι ότι τα λεγόμενά τους δεν είναι πολύ επαινετικά.

Συγκεκριμένα, γράφει το άρθρο: «Μέχρι στιγμής δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές οι συνομιλίες. Ένας συμμετέχων χαρακτηρίζει ''ανίκανους'' τους Έλληνες συνομιλητές. Γνωρίζουν καλύτερα τα κείμενα του Τσε Γκεβάρα από τα οικονομικά τους, λέει ένας άλλος. Όλα αυτά δεν καθιστούν πιο αξιόπιστες τις συνεχείς διαβεβαιώσεις Τσίπρα περί τήρησης των συμφωνηθέντων. Αυτή τη στιγμή η Αθήνα κόβει όλες τις γέφυρες με τους συμμάχους της στις Βρυξέλλες που τόσο έχει ανάγκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσε Γκεβάρα Αλέξης Τσίπρας Ευρωζώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ