Εθική Τράπεζα: Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε έρευνα για την Πανγαία - iefimerida.gr

Εθική Τράπεζα: Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε έρευνα για την Πανγαία

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καλοδεχούμενη» χαρακτήρισε σήμερα Δευτέρα η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας οιαδήποτε έρευνα από τις Αρχές σχετικά με την πώληση της Πανγαία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας διεξάγεται εισαγγελική έρευνα για την πώληση από την Εθνική Τράπεζα της «Πανγαία», η οποία με ακίνητα αξίας 1 δισ. ευρώ πωλήθηκε σε ιδιώτη έναντι μόλις 36 εκατ. ευρώ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».

Σχολιάζοντας σήμερα τα σχετικά δημοσιεύματα η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Εθνική Τράπεζα, με αφορμή δημοσίευμα (15.3.2015) για την πώληση της εταιρείας «Πανγαία» υπενθυμίζει ότι η συμφωνία πώλησης της εταιρείας ολοκληρώθηκε με διαδικασίες , όρους και προϋποθέσεις που πέραν της ομόφωνης απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας εγκρίθηκαν, μεταξύ άλλων : α) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού (DGCompetition) , β) Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και γ) τον Monitoring Trustee. Τέλος, η καταλληλότητα του επενδυτή ως μετόχου της Πανγαίας, εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς .
Ευνόητο είναι ότι είναι καλοδεχούμενη οιαδήποτε έρευνα από τις Αρχές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Τράπεζα Πανγαία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ