Χαστούκισε στα οπίσθια τον... άγγελο του Τσάρλι! - iefimerida.gr

Χαστούκισε στα οπίσθια τον... άγγελο του Τσάρλι!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν την πρεμιέρα στις ΗΠΑ, της νέας τηλεοπτικής σειράς του ABC που θα αναβιώσει τους θρυλικούς Αγγέλους του Τσάρλι της δεκαετίας του 70, η εταιρεία παραγωγής έσπευσε να απολύσει ένα μέλος του συνεργείου γιατί παρενόχλησε σεξουαλικά την σέξι πρωταγωνίστρια Minka Kelly.
Συγκεκριμένα ένας τεχνικός πλησίασε την ώρα των γυρισμάτων την Minka και κρατώντας στο χέρι του ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων της έριξε ένα... τιμητικό χαστουκάκι στα σέξι οπίσθιά της. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως το έκανε για πλάκα, αλλά η Minka δεν το βρήκε καθόλου αστείο. Έτσι την επομένη όταν αυτός πήγε να της ζητήσει συγνώμη, αφού είχε δει την δυσαρέσκειά της, αυτή όχι μόνο δεν το συγχώρεσε αλλά του τράβηξε ένα – καθόλου τιμητικό- χαστούκι. Τότε την κατάσταση πήραν στα χέρια τους οι υπεύθυνοι της παραγωγής της σειράς που έσπευσαν να απολύσουν τον χαβαλεδιάρη και ανάγωγο τεχνικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ